Je bent nu hier: Home / Wat ik doe / Cursus meditatie en mindful leven

Cursus meditatie en mindfulness in Zeist

In deze cursus leer je hoe krachtig mediteren kan zijn en hoe je eenvoudig mindfulness kan toepassen in je dagelijks leven.

Dan is deze training iets voor jou. In deze cursus maak je kennis met meditatie en mindfulness en leer je hoe je meer focus, rust en balans kan ervaren gedurende de dag. Wat houdt de cursus in?

De cursus bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur. Tijdens elke les worden meerdere vormen van meditatie aangeboden (o.a. mindfulness, ademhalingsmeditatie en klankschalen meditatie). Op deze manier kan je zelf ervaren welke vorm voor jou goed werkt. Daarnaast ontvang je eenvoudige tips die je kunt toepassen op je werk of in stressvolle situaties. 

De oefeningen worden opgenomen en de geluidsopname ontvang je na de les. Met deze geluidsopname kan je zelf thuis de meditatie oefeningen blijven doen.

De cursus meditatie en mindfulness wordt gegeven in Zeist op de ochtend of in de avond in kleine groepen (4 tot 5 personen). 

De prijs voor 5 lessen van 1,5 uur is € 109,00 per persoon.

De eerstvolgende cursus op vrijdagochtend vindt plaats van 9.30 - 11.00 uur op de volgende data: 27 september, 4, 11, 18 en 25 oktober. Deze cursus is VOL.

De eerstvolgende cursus op donderdagavond vindt plaats van 20.00 - 21.30 uur op de volgende data: 31 oktober, 7, 14, 21 en 28 november. Er zijn nog 2 plaatsen vrij.

Je kan je aanmelden via contact.

J.D. uit Zeist

Dat was een hele bijzondere afsluiting van je cursus. Enorm verrijkt en nog meer in contact met mezelf. Dank je wel voor die mooie bijeenkomsten. 

A.G. uit Zeist

Ik vond het heerlijk om de cursus te volgen, het effect was enorm, mede omdat ik de eerste maanden van het jaar altijd last heb van een winterdepressie. De avonden bij jou hebben mij er echt doorheen gesleept.

M.B. uit Zeist

Door de cursus heb ik oefeningen geleerd die ik heel eenvoudig op elke moment van de dag kan toepassen om daarna meer in balans te zijn. Herma is een geweldig mens, ze straalt rust uit én heeft (niet onbelangrijk) een enorme dosis humor.

E.T. uit Zeist

In de cursus heb ik geleerd me beter te kunnen ontspannen en rust te vinden in de drukte van alledag. Herma's rustige en prettige stem droeg daar zeer aan bij. Ik kan nu beter omgaan met drukke en stressvolle momenten en ben meer in het "nu" . Deze cursus heeft mij veel gebracht!