fbpx
Leuke workshop, leer meer over de ademhaling.

Locatie

The Dome
Kruisboog 30, 3994 AE Houten
QR code

Datum

mei 21 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 12:30

Kosten

€55.00

Workshop ademhaling, 21 mei 2023

Voel je vitaal en in balans door een goede ademhaling

De manier waarop jij ademt weerspiegelt hoe het met je gaat. De ademhaling heeft invloed op veel processen waar we ons vaak niet bewust van zijn. Wanneer je meer bewust bent van je eigen ademhaling, kun je dit gebruiken om bijvoorbeeld meer rust, balans en vitaliteit in het dagelijks leven te ervaren.

In deze workshop vertel ik over de ademhaling en leer ik je mooie ademhalingsoefeningen. Je krijgt inzicht in hoe de ademhaling werkt en waarom een goede ademhaling belangrijk is. Daarnaast leer ik je meerdere ademhalingsoefeningen waaronder de ademhalingsoefening van Wim Hof, The Iceman. Dit is een mooie ademhalingsoefening waardoor je meer vitaliteit ervaart. Daarnaast leer je mooie oefeningen om zelf eenvoudig te ontspannen en tot rust te komen.

Op deze ochtend krijg je meer inzicht in het belang van een goede ademhaling. Je bent je meer bewust van je eigen ademhaling. Je leert hoe je je ademhaling kunt verbeteren en hoe je door de ademhaling je energieniveau kan verhogen. Daarnaast leer je hoe je je lichaam en geest helemaal kunt ontspannen met behulp van een ademhalingsoefening.

Reserveer direct een plek door je hieronder in te schrijven of meld je aan via contact.

Het evenement is afgelopen.

Pin It on Pinterest