Klantervaringen

De sessies ademcoaching bij Herma hebben me heel veel inzicht gegeven in de effecten van mijn (veel te snelle en oppervlakkige) ademhaling op de rest van mijn lijf, mijn hartslag, mijn energie en mijn gevoel. Het fijne is, dat Herma het ook met metingen inzichtelijk kan maken, waardoor het meteen heel duidelijk is. Ik vond deze sessies en de oefeningen voor thuis een erg prettige en zinvolle aanvulling bij de behandeling van mijn burn-out.

E.R. uit Zeist

Ik heb de cursus erg gewaardeerd. Niet alleen vanwege de mooie variatie in meditaties, maar vooral ook vanwege de prettige manier waarop je de cursus geeft en de praktische aanwijzingen die je geeft.

B.M. uit Zeist

Ik vond het heerlijk om de cursus te volgen, het effect was enorm, mede omdat ik de eerste maanden van het jaar altijd last heb van een winterdepressie. De avonden bij jou hebben mij er echt doorheen gesleept.

A.G. uit Zeist

Heel erg bedankt voor de fijne lessen!

U.V. uit Zeist

Dat was een hele bijzondere afsluiting van je cursus. Enorm verrijkt en nog meer in contact met mezelf. Dank je wel voor die mooie bijeenkomsten.

J.D. uit Zeist

Door de cursus heb ik oefeningen geleerd die ik heel eenvoudig op elke moment van de dag kan toepassen om daarna meer in balans te zijn. Herma is een geweldig mens, ze straalt rust uit én heeft (niet onbelangrijk) een enorme dosis humor.

M.B. uit Zeist

In de cursus heb ik geleerd me beter te kunnen ontspannen en rust te vinden in de drukte van alledag. Herma’s rustige en prettige stem droeg daar zeer aan bij. Ik kan nu beter omgaan met drukke en stressvolle momenten en ben meer in het “nu”. Deze cursus heeft mij veel gebracht!

E.T. uit Zeist

Aankomende cursussen en workshops

Pin It on Pinterest

Share This