fbpx

Ook voor bedrijven

Voor bedrijven

Door corona zijn veel thuis- en werksituaties veranderd. Dit brengt soms extra druk en spanning met zich mee voor medewerkers. Werkgevers willen hun medewerkers graag ondersteunen bij het behouden van een goede balans tussen werk en privé.

Zij bieden mogelijkheden om naast of tijdens het werk activiteiten te doen die de juiste balans ondersteunen. Hieronder vind je diverse diensten die kunnen bijdragen tot een betere balans.

Online workshop over de ademhaling en meditatie – duur: 2 uur

Tijdens deze workshop ontvangen medewerkers informatie over de werking van de ademhaling en doen we verschillende ademhalingsoefeningen zodat zij het effect zelf ervaren.

Doel is om medewerkers inzicht te geven in de werking van de ademhaling waardoor zij weten hoe ze hun eigen ademhaling kunnen beïnvloeden. Het resultaat is dat zij meer rust en ontspanning ervaren.

Door regelmatig de ademhalingsoefening te doen en/of te mediteren kan de medewerker hier in het dagelijks leven veel profijt van hebben.

Voor meer informatie bel of mail.

Online workshop kennismaking met meditatie en mindfulness – tijdsduur: in overleg

In deze workshop maken medewerkers kennis met meditatie. Wat is meditatie en wat kun je ermee bereiken?

Natuurlijk gaan we verschillende meditaties doen en hierdoor kunnen medewerkers zelf ervaren op welke manier meditatie kan helpen. Voor de ene medewerker is het belangrijk om makkelijker te kunnen ontspannen en loslaten. Een andere medewerker wil zich wellicht beter kunnen focussen.

Tijdens de workshop worden ook praktische tips gegeven, handig voor als je geen tijd hebt voor een meditatie, maar wel graag meer ontspanning wilt ervaren gedurende de dag.

Een mooie praktische workshop (tijdsduur in overleg). Voor meer informatie bel of mail.

Online meditatie voor medewerkers

Wanneer je regelmatig mediteert ervaar je de positieve effecten niet alleen tijdens de meditatie, maar kun je gedurende de dag en de week vanuit meer rust en ontspanning handelen. Je acteert meer vanuit een ontspannen basis en met de juiste focus.

Door als werkgever meditatie lessen aan te bieden investeer je direct in het welzijn van je medewerkers (en indirect natuurlijk in de organisatie).

Er is veel mogelijk bij online meditatie lessen; frequenties van 1 keer per maand tot 2 keer per week. Meditatie lessen van 30 minuten of langer. Voor meer informatie bel of mail.

Aankomende cursussen en workshops

Pin It on Pinterest

Share This