Je bent nu hier: Home / Technieken / Quantum Touch

De kracht van helende energie, Quantum Touch

Wist je dat jij onbewust ook aan quantum touch doet?

Quantum Touch is een prachtige techniek. Bij Quantum Touch maak je gebruik van de helende energie die er altijd is, maar wellicht nu even niet goed werkt. Vergelijk het met een radio die net niet helemaal goed op de zender staat, waardoor het geluid verstoord wordt. Door de knop weer goed te draaien, is het geluid weer mooi.

Zo kan het ook bij ons gaan. Je hebt bijvoorbeeld ergens pijn of bent uit balans, je lichaam is 'even vergeten' wat ook al weer de juiste frequentie is van deze helende energie.

Door Quantum Touch toe te passen breng je het lichaam weer in contact met de helende energie en je lichaam pakt deze frequentie weer op om vervolgens zelf het proces voort te zetten. Vergelijk het met het aanslaan van een toon op de piano. De snaar van de piano gaat trillen, wanneer je een gitaar ernaast houdt, neemt de snaar van de gitaar deze trilling over. 

Wat kan je met een Quantum Touch behandeling?

Je kan pijn verminderen of deze verdwijnt helemaal (rugpijn, gewrichtspijn, oorpijn, hoofdpijn, migraine). Daarnaast heeft het een zeer positief effect op vastzittende spieren en stramme gewrichten. Ook kan een behandeling helpen bij vermoeidheidsklachten.

Wist je dat je het zelf al onbewust toepast? Bijvoorbeeld als je over je knie wrijft wanneer je deze hard hebt gestoten?