Je bent nu hier: Home / Agenda / Workshop ademhaling

Workshop ademhaling september 2019

Voel je vitaal en in balans door een goede ademhaling.

In september geef ik een workshop over de ademhaling. De manier waarop jij ademt weerspiegelt hoe het met je gaat. De ademhaling heeft invloed op veel processen waar we ons vaak niet bewust van zijn. Wanneer je meer bewust bent van je eigen ademhaling, kan je dit gebruiken om bijvoorbeeld meer rust, balans en vitaliteit in het dagelijks leven te ervaren.

In deze workshop vertel ik over de ademhaling en leer ik je 2 mooie ademhalingsoefeningen. Ik leer je de ademhalingsoefening van Wim Hof, The Iceman. Dit is een mooie ademhalingsoefening waardoor je meer vitaliteit ervaart. De tweede oefening is een ademhalingsoefening waarbij we de adem meer gaan openen, de verbonden ademhaling. Hierdoor gaat de energie in je lichaam stromen, het voelt als een soort van ‘schoonmaakbeurt’ voor je lichaam en geest. Na deze oefening voel je je helemaal ontspannen en goed in contact met jezelf.

Op deze ochtend krijg je meer inzicht in het belang van een goede ademhaling. Na deze ochtend ben je je meer bewust van je eigen ademhaling. Je leert hoe je je ademhaling kan verbeteren en hoe je door de ademhaling je energieniveau kan verhogen. Daarnaast leer je hoe je je lichaam en geest helemaal kan ontspannen met behulp van een mooie ademhalingsoefening.

Wanneer: september, in Zeist.

Tijd:        9.30 - 12.30 uur

Prijs:      € 37,50 per persoon

Je kan je opgeven via contact.