fbpx

Ademcoaching

Individuele sessies en workshops

Meditatie en mindfulness

Cursussen, workshops en online

Balans en Energie

Voel je goed, mooi ontspannen en in balans. Gun jezelf om je goed en vitaal te voelen! Leer hoe rust, balans en vitaliteit onderdeel van jouw basis kunnen zijn (en blijven). Lukt dit even niet, voel je je gejaagd, is je ademhaling onrustig en ben je op zoek naar meer balans en vitaliteit? Heb je last van hyperventilatie of burn-out klachten? Ben jij op zoek naar een ademcoach die jou kan helpen met een bepaald vraagstuk? Ik begeleid jou graag bij jouw proces.

Hoe ik je help

Ademcoaching

Ademen is vaak een onbewust proces. Wanneer je een snelle en onrustige ademhaling hebt, is je hartslag hoger en kun je zelfs een gejaagd gevoel hebben. Door je bewust te worden van jouw ademhaling kun je met een ademhalingsoefening meer rust creëren.

Meditatie en mindfulness

Ben je op zoek naar een mooie cursus meditatie en mindfulness in Zeist? Lijkt het je prettig om meer rust en balans te ervaren gedurende de dag? Dan is deze training iets voor jou.

Als ademcoach maak ik o.a. gebruik van de ademanalyse en werk ik met verschillende ademhalingsoefeningen. Daarnaast werk ik met NLP-technieken.

Naast persoonlijke sessies geef ik workshops en cursussen over de ademhaling, meditatie en mindfulness. Data en meer informatie hierover vind je bij Agenda.

Aankomende cursussen en workshops

Pin It on Pinterest