fbpx

Klantervaring – reviews

Ik liep met heel veel klachten, zowel lichamelijk als mentaal. Hiermee liep ik al jaren. Ik wist niet beter. Ik ging maar door. Door de ademhalingsoefeningen van Herma is mijn eigen manier van ademen verbeterd, ik heb zoveel meer inzicht gekregen ook door de coaching en meditatieoefeningen.

Ik ervaar nu zoveel rust en ik voel weer veel meer. Ik ben Herma hier zo dankbaar voor. Zij heeft mij op een nieuwe manier leren leven.
Ik zou Herma iedereen aanraden!
 
Anita uit Zeist,
Anita uit Zeist

Ik vond de meditatie les echt heel fijn en ontspannend en heel graag voor herhaling vatbaar.
Ik haal er elke keer weer mooie ervaringen, contacten en leerpunten uit. Dank je wel voor de rust die je uitstraalt. Het brengt rust in mijn drukke leven en geeft balans en dan ben ik echt een leukere moeder?.
Ingrid uit Zeist

Ik ben drie keer bij Herma geweest in verband met stress gerelateerde klachten. Ze heeft mij goed geholpen met ademhalingstechnieken.
Ik heb veel van haar geleerd en weet nu goed hoe ik mijn stress/spanning kan reguleren door de ademhaling.
Haar uitleg was heel duidelijk en ik voel mij sinds de sessies een stuk relaxter.
Ik kan Herma van harte aanbevelen. Ze gaf een goede uitleg over de oefeningen die ik ook thuis heb kunnen doen.
Harry uit Bilthoven

 
Al jaren probeer ik minder te piekeren, rustiger te worden en dichter tot mijzelf te komen. Ik was al begonnen met yoga en mindfulness, toen ik merkte dat ik van de ademhalingsoefeningen tijdens die sessies nóg onrustiger werd.
Ik ben toen naar Herma gegaan en heb in die vier sessies meer rust gevonden dan ik ooit bij een coach/psycholoog heb bereikt. Een hele fijne ervaring!
Mylène

De andere manier van ademen heeft veel positiviteit in mijn leven gebracht. Minder pijnklachten van bepaalde spieren en geestelijk veel meer rust en makkelijk(er) uit de emotie kunnen stappen.

Dat is voor mij de beweegreden om ermee door te gaan. Ik voel mij een gelukkiger mens doordat ik terug kan vallen op de ademhaling en de oefeningen.
Monique uit Zeist

 
Na een verkeerde diagnose die 18 jaar duurde kwam ik bij Herma. Zij heeft me opnieuw leren ademhalen en mij laten inzien hoe belangrijk je ademhaling is. En wat voor positief effect een goede ademhaling heeft op je dagelijkse leven.
Josine

De sessies ademcoaching bij Herma hebben me heel veel inzicht gegeven in de effecten van mijn (veel te snelle en oppervlakkige) ademhaling op de rest van mijn lijf, mijn hartslag, mijn energie en mijn gevoel. Het fijne is, dat Herma het ook met metingen inzichtelijk kan maken, waardoor het meteen heel duidelijk is. Ik vond deze sessies en de oefeningen voor thuis een erg prettige en zinvolle aanvulling bij de behandeling van mijn burn-out.

E.R. uit Zeist

Ik heb de cursus erg gewaardeerd. Niet alleen vanwege de mooie variatie in meditaties, maar vooral ook vanwege de prettige manier waarop je de cursus geeft en de praktische aanwijzingen die je geeft.

B.M. uit Zeist

Ik vond het heerlijk om de cursus te volgen, het effect was enorm, mede omdat ik de eerste maanden van het jaar altijd last heb van een winterdepressie. De avonden bij jou hebben mij er echt doorheen gesleept.

A.G. uit Zeist

Heel erg bedankt voor de fijne lessen!

U.V. uit Zeist

Dat was een hele bijzondere afsluiting van je cursus. Enorm verrijkt en nog meer in contact met mezelf. Dank je wel voor die mooie bijeenkomsten.

J.D. uit Zeist

Door de cursus heb ik oefeningen geleerd die ik heel eenvoudig op elke moment van de dag kan toepassen om daarna meer in balans te zijn. Herma is een geweldig mens, ze straalt rust uit én heeft (niet onbelangrijk) een enorme dosis humor.

M.B. uit Zeist

In de cursus heb ik geleerd me beter te kunnen ontspannen en rust te vinden in de drukte van alledag. Herma’s rustige en prettige stem droeg daar zeer aan bij. Ik kan nu beter omgaan met drukke en stressvolle momenten en ben meer in het “nu”. Deze cursus heeft mij veel gebracht!

E.T. uit Zeist

Aankomende cursussen en workshops

Pin It on Pinterest

Share This