fbpx

Voor bedrijven

Workshop over de ademhaling voor bedrijven

 

Als werkgever is het belangrijk om te investeren in je medewerkers. Werkgevers willen graag dat medewerkers een goede balans behouden tussen werk en privé. Mijn workshops over de ademhaling en over meditatie en mindfulness worden zeer goed ontvangen. Het is leuk om de medewerkers extra in het zonnetje te zetten bijvoorbeeld op de ‘Dag van de zorg’ en de ‘Dag van de medewerker’.

Workshop over de ademhaling

Dit kan door ze een workshop aan te bieden of bijvoorbeeld door samen 1,5 uur mindful te wandelen. Naast het volgen van een workshop is het ook mogelijk om medewerkers mee te laten doen met online meditatie lessen.

Hieronder vind je diverse diensten die kunnen bijdragen tot een mooie balans tussen werk en privé.

Workshop ademhaling voor bedrijven

Workshop over de ademhaling (3 uur)

Tijdens deze workshop ontvangen medewerkers informatie over de werking van de ademhaling en doen we verschillende ademhalingsoefeningen zodat zij het effect zelf ervaren.

Doel is om medewerkers inzicht te geven in de werking van de ademhaling waardoor zij weten hoe ze hun eigen ademhaling kunnen beïnvloeden. Het resultaat is dat zij meer rust en ontspanning ervaren.

Door regelmatig de ademhalingsoefening te doen en/of te mediteren kan de medewerker hier in het dagelijks leven veel profijt van hebben.

Voor meer informatie bel of mail.

Mindful wandelen

Workshop Mindful wandelen (1,5 uur)

Tijdens deze workshop kun je samen met collega’s het effect ervaren van mindful wandelen.

Wil je een keer de lunchpauze anders invullen? Dan is mindful wandelen wellicht een leuk idee.

Laat je verrassen en ervaar zelf hoe ontspannend dit kan werken. Leuke reactie van een deelnemer: ,,Dit ga ik thuis ook zo doen!”

Voor meer informatie bel of mail.

Online meditatie voor medewerkers

Wanneer je regelmatig mediteert ervaar je de positieve effecten niet alleen tijdens de meditatie, maar kun je gedurende de dag en de week vanuit meer rust en ontspanning handelen. Je acteert meer vanuit een ontspannen basis en met de juiste focus.

Door als werkgever meditatie lessen aan te bieden investeer je direct in het welzijn van je medewerkers.

Medewerkers ervaren het als zeer ontspannend om vanuit hun eigen huis online mee te kunnen doen. Vraag naar de mogelijkheden, voor meer informatie bel of mail.

Workshop Meditatie en Mindfulness (1,5 tot 3 uur)

In deze workshop maken medewerkers kennis met meditatie. Wat is meditatie en wat kun je ermee bereiken?

Natuurlijk gaan we verschillende meditaties doen en hierdoor kunnen medewerkers zelf ervaren op welke manier meditatie kan helpen. Voor de ene medewerker is het belangrijk om makkelijker te kunnen ontspannen en voor de ander is het wellicht wenselijk om beter te kunnen focussen.

Tijdens de workshop worden ook praktische tips gegeven, handig voor als je geen tijd hebt voor een meditatie, maar wel graag meer ontspanning wilt ervaren gedurende de dag.

Een mooie praktische workshop (tijdsduur in overleg). Voor meer informatie bel of mail.

Aankomende cursussen en workshops

Pin It on Pinterest

Share This