fbpx

Ademcoach

Ademcoach sessie

De manier zoals je ademt zegt veel over jezelf en hoe je in het leven staat. Iemand zei eens tegen mij: ,,zoals je ademt, zo leef jij het leven’’. Toen ik dat voor het eerst hoorde, vond ik dat overdreven klinken.

Lees meer

Ademanalyse (EC-methode)

Wanneer je over een langere periode stress ervaart en merkt dat je je minder goed kunt ontspannen, dan kan het zijn dat je lichaam niet meer goed kan terugschakelen van inspanning naar ontspanning. Je denkt dat je redelijk ontspannen bent, maar …

Lees meer

Ademcoaching bij burn-out klachten

Ademen is vaak een onbewust proces. Optimaliseer je ademhaling en voel je goed en vitaal. Wanneer je een snelle en onrustige ademhaling hebt, is je hartslag hoger en kan je zelfs een gejaagd gevoel hebben.

Lees meer

Workshop over de ademhaling

De manier waarop jij ademt weerspiegelt hoe het met je gaat. De ademhaling heeft invloed op veel processen waar we ons vaak niet bewust van zijn. Wanneer je meer bewust bent van je eigen ademhaling, kun je dit gebruiken om bijvoorbeeld meer rust, balans en vitaliteit in het dagelijks leven te ervaren.

Lees meer

De verbonden ademhaling

In mijn praktijk begeleid ik ook mensen die graag een sessie ‘verbonden ademhaling’ willen ervaren. De verbonden ademhaling is een mooie ademhalingsoefening waarmee je jouw eigen ademhaling ‘meer opent’…

Lees meer

Aankomende cursussen en workshops

Pin It on Pinterest

Share This