fbpx
Meditatie les Zeist Utrecht

Locatie

Cursus locatie:
Steynlaan 28, 3701 EG Zeist
QR code

Datum

feb 12 2024
Verlopen!

Tijd

18:30 - 20:00

Kosten

€22.00

Meditatie les, 12 februari om 18.30 uur

Meditatie les in Zeist

Lijkt het je fijn om, samen met anderen, maandelijks te mediteren? Dan ben je van harte welkom bij deze meditatie les van 1,5 uur. Ben je nieuw? Stuur mij eventueel een berichtje voor extra informatie, zie deze link.

Tijdens deze avond doen we verschillende meditaties, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Door samen te mediteren kan er verdieping optreden. Deelnemers ervaren na de meditatie les vaak grote toename van ontspanning, gevoel van meer in balans zijn en hebben vaak een betere nachtrust. Daarnaast is mijn ervaring dat deelnemers makkelijker aanwezig kunnen blijven in het hier en nu, zich minder laten leiden door ‘de waan van de dag’ en in contact kunnen zijn en blijven met hun innerlijke rust. Ook wordt deze meditatie les door deelnemers gebruikt om hun eigen practice te ondersteunen.

Opbouw meditatie avond

We starten met een oefening waardoor je meer gegrond bent en makkelijker aanwezig kunt zijn bij dit moment. Regelmatig doen we dit d.m.v. een oefening vanuit de Van Dixhoorn Methode. Aandacht voor lichaamsbewustzijn is ook een vast onderdeel van de meditatie avond. Vervolgens doen we samen 2 meditaties. De inhoud van deze meditaties varieert en draagt bij tot een gevoel van algehele ontspanning, beter lichaamsbewustzijn, verstilling en rijkelijk aanwezig kunnen zijn met je aandacht in het hier en nu.

Waarom regelmatig mediteren?

Door regelmatig te mediteren kun je beter ontspannen en makkelijker bij de ontspanning blijven. Je merkt dat je meer geniet, bijvoorbeeld van de kleine dingen; je ervaart meer qualitytime. Daarnaast kan je makkelijker focus behouden. Ervaar je veel drukte in je hoofd? Dit zal minder worden en er ontstaat meer lichaamsbewustzijn. Daarnaast kan mediteren je helpen om goed gegrond te zijn.

Datum: maandagavond 12 februari 2024

Tijd: 18.30 – 20.00 uur

Prijs: € 22,00 per persoon

Het evenement is afgelopen.

Pin It on Pinterest