fbpx
Online meditatie les, doe je mee?

Locatie

Online, relaxed vanuit huis
QR code

Datum

jun 24 2024
Verlopen!

Tijd

20:00 - 21:00

Kosten

€10.95

Online meditatie les, op 9 en 24 juni

Waarom online meditatie les volgen?

Waarom zou je online meditatie les volgen? Lijkt het je fijn om regelmatig te mediteren? Wil je graag je meditatie routine onderhouden? Vind je het prettig om onder begeleiding te mediteren? Lijkt het je fijn om dit ontspannen vanuit je eigen huis te kunnen doen? Dan is deze online meditatie les iets voor jou.

Twee keer per maand begeleid ik online lessen. Tijdens de meditatie les doen we verschillende meditaties en/of ademhalingsoefeningen. Deelnemers ervaren na de meditatie les vaak meer ontspanning, een gevoel van meer in balans zijn, daarnaast hebben ze vaak een betere nachtrust. Ook geven deelnemers terug dat ze makkelijker aanwezig kunnen blijven in het hier en nu en dat ze zich minder laten leiden door ‘de waan van de dag’. Daarnaast wordt deze meditatie les door deelnemers gebruikt om hun eigen practice te ondersteunen; het wordt makkelijker om zelf regelmatig te mediteren.

Tijdens de lessen bied ik verschillende meditaties aan en tegelijkertijd zijn er overeenkomsten in deze meditaties: aandacht voor lichaamsbewustzijn, ademhaling en gronding/gegrond zijn. De inhoud van deze meditaties draagt bij tot een gevoel van algehele ontspanning, beter lichaamsbewustzijn, verstilling en makkelijker aanwezig kunnen zijn met je aandacht in het hier en nu.

Waarom regelmatig mediteren?

Door regelmatig te mediteren kun je beter ontspannen en makkelijker bij de ontspanning blijven. Je merkt dat je meer geniet, bijvoorbeeld van de kleine dingen; je ervaart meer quality time. Daarnaast kan je makkelijker focus behouden. Ervaar je veel drukte in je hoofd? Dit zal minder worden en er ontstaat meer lichaamsbewustzijn, hierdoor kun je bijvoorbeeld beter je grenzen bewaken. Daarnaast kan mediteren je helpen om goed gegrond te zijn.

Maandelijkse online meditatie les

2 Keer per maand op 2 vaste momenten worden er meditatie lessen aangeboden (via Zoom). De momenten zijn op zondagochtend óf maandagochtend (vroeg) en op maandagavond. Voor dit maandbedrag kun je kiezen of je één of beide lessen volgt.

Deze maand mediteren wij op:

Zondag 9 juni van 9.15 tot 10.00 uur.

Maandag 24 juni van 20.00 uur tot 21.00 uur.

Heb je vragen over deze online meditatie les? Stuur mij een berichtje via contact.

Het evenement is afgelopen.

Pin It on Pinterest