Je bent nu hier: Home / Herma

Ademcoach, coaching via de ademhaling werkt heel krachtig

Ik ben Herma en werk als ademcoach vanuit mijn eigen praktijk in Zeist

holoistische therapie hermahoekman Herma Hoekman ademcoach coach Zeist persoonlijke ontwikkeling

Na jaren werkzaam te zijn geweest als manager, adviseur, coach en trainer bij diverse organisaties, begeleid ik als ademcoach nu mensen vanuit mijn eigen praktijk.

Ik heb de opleiding voor poly-energetisch therapeut gevolgd aan de academie voor polyenergetica. Geïnspireerd door wat ik daar heb geleerd, heb ik de jaren daarna meerdere trainingen gevolgd om mijn kennis verder uit te breiden en heb o.a. de opleiding tot ademcoach bij Herleva gedaan (van Heleen Ytsma) en bij Stans van der Poel.

De ademhaling heeft mij altijd al gefascineerd, vooral in periodes dat het minder goed met mijzelf ging merkte ik dat mijn ademhaling onrustig was. Door hier bewust van te worden en mijn eigen ademhaling te verbeteren, heb ik zelf ervaren hoe krachtig je ademhaling is. Niet alleen wanneer je onrustig bent, maar ook wanneer je graag een verandering wilt realiseren, je ademhaling kan jou helpen bij jouw eigen ontwikkelingsproces.

Je goed voelen, zogenaamd 'lekker in je vel zitten', is niet altijd vanzelfsprekend, maar dit kan het wel weer worden. Het verbeteren van je ademhaling kan daarbij helpen. Zuurstof is onze eerste levensbehoefte, hoe jij ademt zegt iets over hoe jij omgaat met jouw levensenergie. Hoe sta jij in het leven en ben je daar tevreden over? Als je daarin iets wilt veranderen, dan kan ik jou daar bij helpen o.a. door de ademhaling te optimaliseren.  

Wat mij drijft als mens is de ander richting te geven en te begeleiden op een moment in zijn of haar leven wanneer het even nodig is. Het resultaat van mijn manier van werken is dat jij vanuit rust en vertrouwen zelf verder kunt.